Het is vakantie, en je wilt lekker met je vrienden op vakantie. Het is tijd om te genieten en tijd om te feesten, maar de vraag is waarheen? Wat voor vakantie wil je en voor hoelang. Het is belangrijk om je goed te oriënteren, waar je heen zou willen gaan.

Chersonissos

Een geweldige feestbestemming is dit voor jongeren, je hebt hier alles. Van de zonnige zon tot het geweldige strand. Iedereen kan hier tot zijn recht komen. Veel mensen gaan naar deze plek om het uitgaansleven te beleven, aangezien het helemaal niet zo duur is als andere uitgaansplekken. Het is ook leuk voor als je meer wilt ontdekken van de stad, de mooie smalle straatjes en de lekkere lokale wijn is hier echt geweldig. Mocht dit voor jou een ideale locatie zijn, zal ik snel boeken vaak zitten dit soort plekken snel volgeboekt, en de hotels die dan vrij zijn zullen vaak een stuk duurder zijn.

Ibiza

Een prachtig eiland met onwijs veel cultuur. We noemen Ibiza ook wel het hippie eilandje. Veel jongeren gaan op vakantie naar dit geweldige eiland, ook al is het nogal aan de prijzige kant. Vaak kiezen mensen dit eiland, omdat je veel kan uitgaan en het temperatuurtje altijd lekker hoog ligt. Alleen veel mensen vergeten dat Ibiza veel cultuur met zich meedraagt, heb jij altijd al interesse gehad in feesten maar ook van cultuur opsnuiven? Dan is ibiza de plek voor jou. Wees er optijd bij, niet alleen jij bent geïnteresseerd in ibiza. Hotels zullen snel vol zitten, en mocht er nog een plekje vrij zijn op het laatst zullen ze daar de hoofdprijs voor vragen.

Marbella

Feesten, feesten en zonnen? Dan is marbelle het perfecte eiland voor jou Marbella staat bekend om de luxe en en het genieten met je vrienden. Het zou je verbazen hoe duur Marbella is, want het valt reuze mee, je kan het zo goedkoop maken als je zelf zou willen. Mensen hebben een bepaald beeld over Marbella, flessen en meisjes bij het zwembad. Alleen dat is niet helemaal waar, het is een mooie vakantieplek waar je ook lekker tot je rust kan komen. Doe goed onderzoek naar welke plek je van Marbella je wilt zitten, elke stuk is verschillende en de ene plek is duurder dan de andere.

Mallorca

Dit is een perfecte plek om op vakantie te gaan als je Ibiza als eerste optie had, deze twee eilandjes lijken erg veel op elkaar alleen is Ibiza een flink stuk duurder. Op dit geweldige eilandje kan je van alles beleven, van uitgaan tot cultuur opsnuiven. Het is een prachtig eilandje met geweldige hotels, wat helemaal niet zo duur is. Mocht je bij jezelf een keer denken van ja een dagje Ibiza gaan lijkt me erg leuk, is dat altijd mogelijk er is namelijk een bootverbinding.