Wil jij ook van die mooie wenkbrauwen zonder er iets voor te doen? Wil jij ook niet meer elke ochtend of avond je wenkbrauwen hoeven tekenen en bang zijn dat ze ongelijk zijn. Dan is microblading de perfecte oplossing voor jou.

Microblading is een techniek waarbij je met een heel dun naaldje en met je hand oppervlakte de huid met inkt die met jou wenkbrauw kleur mengt pigment inbrengt. Dit naaldje kan je vergelijken die je bij de tatoeageshop  hebt, alleen de tatoeëerder van de tatoeageshop gebruikt dezelfde naald alleen met een machine. Het is beter om de hand techniek te gebruiken met microblading bij de wenkbrauwen, zodat je een nauwkeurig resultaat krijgt om het 3D haartjes effect te creëren. Het resultaat is subtiel en lijkt er natuurlijk.

Is het gevaarlijk?

Het antwoord hangt ervan af bij wie jij het laat doen. Het is belangrijk dat je het bij een erkend bedrijf of specialiste doet, die hebben ervaring en zijn goed opgeleid en werken met de beste en nieuwste producten. Mocht je het bij de verkeerde doen kan het natuurlijk wel fout aflopen. Als je het pigment te diep in de huid drukt kan het je bloedvaatjes raken, het verzorgt dan een inzakt, de huid kan heftig reageren en zal wat harder aan het werk gaan om te gaan herstellen want ligt kan jeuken of tintelen. Doordat je huid sneller en harder zou gaan werken bij geïrriteerde bloedvaatjes zal het pigment wat in de wenkbrauw zit door het microblading vervangen of helemaal verwijderen, en kunnen er kleine littekens ontstaan.

Dit geval komt bijna nooit voor, vaak zijn de specialisten helemaal perfect opgeleid en hebben meerdere jaren ervaring. Ons bedrijf heeft tot nu toe hele tevreden klanten gehad die regelmatig bij ons terugkomen, met nieuwe klanten bij zich. Bij ons is het van belang dat we elke klant de volle aandacht geven en meerdere keren doornemen hoe ze precies de wenkbrauwen zouden willen hebben. Het is natuurlijk blijvend dus je wilt geen fouten maken en dat de klant 100% tevreden is met zijn of haar wenkbrauwen. 

Vervaagt het snel?

Het antwoord is nee, doordat de specialiste de handmatige techniek toepast om de wenkbrauwhaartjes te plaatsen, krijg je dat 3D effect met super fijne haar strookjes. Doordat de lijntjes super dun zijn zullen ze niet uitlopen en vervolgens weer volledig vervagen na 1 tot 3 jaar.