Pff het is bijna zomer, en we zijn nog niet begonnen aan ons summerbody. Iedereen werkt altijd extra hard rond de zomerperiode om een mooi lichaam te krijgen. Alleen als je iets te laat begint, hoe krijg je dan alsnog een killerbody of moet je wachten tot volgend jaar?

Tips

  • Challenge– Doorzetten is de key tot jou summerbody. Elke dag een stukje zwaarder trainen, denk bijvoorbeeld aan; Elke dag een paar seconde moet gaan planken, hoe meer dagen je dit doet hoe meer secondes erbij komen. Squads! Elke dag 50 squads doen krijg jij perfecte billen voor de zomer. Probeer deze challenge een maand vol te houden.

  • Gezonder eten– Het is begrijpelijk dat je af en toe een chocolaatje zou willen eten, alleen doe dit nou niet elke dag. Je wilt een goed lichaam, probeer dan gezonde smoothies te drinken en ga niet meteen met een zwaar dieet beginnen.

  • Blijf drinken– Water is jouw beste vriendin in dit proces naar een een summerbody, hoe meer water je drinkt, hoe meer vocht je uit plast wat jouw lichaam strak houd. Het beste is om 2 liter water per dag te drinken, waardoor je vaker moet plassen en je je lichaam reinigt. 

  • Meer krachttraining– Wil jij mooie billen en een strakke buik? Nou dan is er werk aan de winkel, de spieren komen niet zomaar tevoorschijn. Door meer krachttraining te doen maak jij je spieren wakker en zullen ze gaan groeien. Je moet natuurlijk wel natuurlijk weten wat je aan het trainen bent en hoe je het beste kan gaan doen. Het is natuurlijk zonde als je de verkeerde spieren traint, waardoor je niet het effect krijgt wat je graag zou willen.

  • Op de fiets– Ga van plaats met de auto of openbaar vervoer met de fiets naar je werk of naar school. Je lichaam traint dan onbewust, wie wil dat nou niet. Het verbeterd je conditie  en je krijgt een erg mooie benen en een strakke buik als je dagelijks een stuk aan het fietsen bent.

  • Doel– Het is belangrijk om voor jezelf een doel te stellen. Het is handig om voor jezelf een einddoel te hebben, aangezien je dan meer gemotiveerd bent om ernaartoe te leven. Je hersenen passen zich automatisch aan en gaan er meer gas op geven.

  • Mini work-out– Vind je het toch lastig om elke dag in de sportschool te staan? Dat is begrijpelijk, je kan niet in 1 keer van nul naar 100 gaan. Probeer mini workouts, hoe langer je dat gaat doen hoe langer jij bijvoorbeeld kan trainen in de sportschool om toch jouw lichaam zomer ready te maken.