Rood of paars haar klinkt heel gek, maar het is tegenwoordig helemaal in. Iedereen probeert tegenwoordig zichzelf uit te drukken in zijn of haar uiterlijk, en dat is meer dan terecht. Alleen hoe komt het dan dat paars haar tegenwoordig zo helemaal in is. Wat zijn de haarkleur trends can 2022.

Zacht zwart

Het is een rustige zachte zwarte kleur. Je kan het vergelijken met bruin/zwart met een hele koele ondertoon, die er doorheen zit. Het kan gewaagd zijn voor mensen die altijd een lichte haarkleur hebben gehad, aangezien zwart haar vaak streng maakt. Mensen die van zichzelf al brunette zijn zal deze trend vaak wat laag trend wat laagdrempelig zijn, maar het is zeker het proberen waard. Als je voor een koele ondertoon gaat, wil je dat natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Zodra jij langzaam een rode of een warme gloed er doorheen ziet, kun jij je haar het beste wassen met een shampoo die speciaal gemaakt is voor gekleurd haar, om de warme ondertoon eruit te halen.

Paars

Je zal wel denken, paars haar dat is heel gek. Tegenwoordig verven mensen hun haar paars grijs, om toch op te vallen maar het te combineren met een grijs zilveren look. Deze look wordt tegenwoordig vaak toegepast bij mensen die al wat ouder zijn, en al wat grijze haartjes beginnen te zien. Vergis je niet in deze mooie zomerse look, aangezien veel jongeren deze look nu langzaam ook proberen. Mocht je een gele gloed in je haar beginnen te zien, geen paniek aangezien zilvershampoo wonderen doet voor het gele uit je haar te trekken.

Peach blonde

We hebben de afgelopen paar jaren vaak de roze haar trends voorbij zien komen. Volgens veel mensen zal de peach blonde zomertrend de meest gewilde haar kleur zijn van de zomer. Het heeft een frisse zonnige positieve vibe en dat is wat we willen deze zomer. Om deze look helemaal compleet te maken is het bijpassend om een paar honey highlights toe te passen aan jouw zomerse peach blonde look.

Pink dye

Heb jij al de mooie peach blonde kleur geprobeerd, maar was het iets te saai voor jou. Geen probleem aangezien de pink dye trend ook weer een comeback maakt. Het is belangrijk om te weten dat je niet altijd voor een felle kleur hoeft te gaan, dus voel je vooral niet verplicht om een felle roze kleur te nemen. De pastelkleuren komen ook terug dus ook die lieve zachte roze kleuren komen helemaal terug.