Sommige vrouwen kunnen last hebben van haargroei op hun gezicht, voor veel vrouwen kan dit onzekerheid met zich meebrengen. Wanneer jij hier ook last van hebt is het laseren van je gezicht een fantastische uitkomst, dit is een veilige behandeling die door specialisten wordt uitgevoerd. Door deze behandeling kun je weer optimaal van het leven genieten met een mooie en gladde huid. Interesse? Lees verder voor meer informatie!

Wat houdt een laserbehandeling in?

Door middel van een laserapparaat wordt u tijdens de behandeling ontdaan van donkere gezichtshaartjes, het huidtype speelt hierbij geen rol. De laser zorgt ervoor dat de haarzakjes worden vernietigt, dit betekend dus dat er geen nieuwe haren kunnen groeien. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt ligt aan de huid- en haartype. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig, om de haren permanent kwijt te zijn. Tussen twee behandelingen zitten meestal ook zo’n zes weken. 

Gezicht-laseren

Hoe ziet een behandeling eruit

Bij een behandeling wordt er met een laser over je gezicht heen gegaan met als doel de wortels van de haarzakjes te vernietigen, dit wordt gedaan door middel van energie. Bij elke behandeling wordt er zo’n 10 tot 30 procent van de beharing verwijdert. Een behandeling duurt van een kwartier tot een uur, dit hangt namelijk af van de grootte van het behandelgebied. 

Gezicht-laseren

Voordelen

Door je gezicht te laten ontharen met behulp van een laser ben je de haren ook permanent kwijt, bij het waxen van het gezicht kunnen de haren nog terug groeien. Na de behandeling heb je ook geen last meer van gezichtshaar en hoef je je gezicht ook niet meer te ontharen. Nadat je behandelingen hebt gedaan kun je voor een tijdje nog niet onder de zonnebank, normaal in de zon liggen kan eigenlijk ook niet. De eerste 48 mag je ook niet in een warmwaterbron, denk aan de sauna. 

Glad-gezicht